torstai 10. maaliskuuta 2016

NAISTEN TRENDIT KEVÄT/KESÄ 2016




 
2016 keväänä ja kesänä naisten muodissa näkee mm. pitkiä kangastakkeja ja "bomber" takkeja. Asusteina on erityyppiset laukut, aurinkolasit, rannekellot ja rannekorut. Kultaiset yksityiskohdat asusteissa ovat pysyneet muodissa jo pitkään. Väreinä vaatteissa on tummat sekä vaaleat värit, asusteissa on taas räväkämmät ja pastelliset värit.



 
HIUKSET:Lyhyet sekä puolipitkät on nyt in. Vaaleat ja tummat on haluttuja värejä keväällä. Myös luonnollisuus tulee pinnalle. Erilaiset letit, nutturat sekä laineet on aina muodissa



 MIRACULOKSEN NÄKEMYS:
KC Collection Suede
Suede-kevätkokoelman mokkamainen värimaailma kattaa ruskeiden sävyjen kirjon aina täyteläisen tummista herkän sävykkäisiin vaaleisiin. Inspiraatiota on ammennettu modernista romantiikasta; tyylissä on naisellista pehmeyttä, hillittyä liikkuvuutta ja värien sopusointuista harmoniaa.



GOLDWELL:
Color Zoom '16 Collection
"Kun muodot, leikkaukset ja rakenne määriteltiin uudelleen, tuloksena oli jotain ennennäkemätöntä, odottamatonta ja huippuluovaa. Voimakkaat muodot kohtaavat luonnollisen keveyden. Kiiltävä kohtaa matan, sileä karhean."


Alla video trendikkäästä naisten polkka leikkauksesta ja suosituista kampauksista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti