tiistai 28. maaliskuuta 2017

Back to the roots

Kuva Kc Professionalin sivuilta

Viikko sitten tiistaina tehtiin koulussa toisillemme hoidot Kc Professionalin uudella Back to the roots -hoitosarjalla. Oon kokeillut nyt kaikkia tuotteita ja tässä on mun mielipide. 

Ensimmäisellä kerralla pesin hiukset tietenkin Exfoliating shampoolla ja sitten valitsin Balancing shampoon, hiuspohja oli normaali, mutta päänahassa on ollut joskus punoitusta sekä kuivuneisuutta, siksi otin sen. Shampoo pesun jälkeen laitettiin hoitoaine ja hierottiin. Hoitoaine raikasti tosi paljon päänahkaa ja käsiäkin siinä samalla. Lopuksi laitettiin Nourishing scalp cream ja kuivattin. Siitä rasvasta en hirveesti tykännyt, kun jätti hiuspohjan aika rasvaiseksi, vaikka en paljon sitä laittanutkaan. 

Toisella kerralla ensimmäisenä Exfoliating shampoo ja seuraavaksi Clarifying shampoo (hiuspohjan nopean rasvoittumisen takia), hoitoaine ja hieronta. Tällä kertaa laitoin pesun jälkeen Revitalizing hair tonicia ja siitä tykkäsin kyllä enemmän, ei jättänyt hiuspohjaa rasvaiseksi ja pehmenti tukkaa kivasti. 

Mullekin siis tehtiin tämä hoito ja oli ainakin viilentävä, en muita eroja huomannut. Saattaa johtua ihan siitäkin, että ei annettu vaikuttaa hieronnan jälkeen ollenkaan. Hoitoainetta pestäessä kannattaa muistaa, että pesee lämpöisellä/haalealla vedellä, koska kylmä vesi vahvistaa hoitoaineen viilentävyyttä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti